Sven Cornelis
0475/378.709
sven.cornelis@epc-brabant.be

Hugo Cornelis
0476/957.535
hugo.cornelis@epc-brabant.be
 
 
 
  
 


EPC-BRABANT werd opgericht door Hugo Cornelis & Sven Cornelis en staat voor;

Een correcte & deskundige dienstverlening:
Wij beschikken beiden over het door het VEA erkende diploma ‘energiedeskundige - type A’ en hebben reeds een degelijke ervaring opgedaan betreffende deze materie. Zodoende mag u steeds uitgaan van een professionele aanpak & een correcte afhandeling van uw dossier.

Snelheid:
Aangezien wij als één team optreden, bent u niet afhankelijk van één iemand zijn agenda. Hierdoor hebben wij meer ruimte om met u een gepaste afspraak vast te leggen zodat het pand spoedig door één van ons beiden kan worden geïnspecteerd. Ook na de inspectie garanderen wij u een snelle afwerking & overhandiging van het EPC-verslag. In sommige gevallen is snelheid zelfs van primordiaal belang. Onze ’24-uren-service’ kan u dan de gepaste oplossing bieden!

Voordelige prijs:
Uiteraard is het aspect ‘prijs’ één van de elementen die doorslaggevend kan zijn in de bepaling van de keuze van uw energiedeskundige. En terecht. Om deze reden hebben wij ervoor geopteerd om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Bovendien vergelijken wij op regelmatige basis onze prijzen met deze van onze concurrenten. Zodoende bent u zeker dat u niet teveel betaalt.

Beschikbaarheid & flexibiliteit:
Zoals in onze naam weerklinkt, zijn wij voornamelijk actief in de regio Brabant, wat niet betekent dat wij u niet graag verder helpen als u een schatting daarbuiten wenst. Wij zijn steeds beschikbaar op afspraak, dit zowel in de week als tijdens het weekend.

 
©2019 - EPC-Brabant